Belle Diertotaal heeft zo’n 30 jaar ervaring met de verzorging van katten.

We streven ernaar je kat zo snel mogelijk te laten wennen in ons kattenhotel. Je kunt erop vertrouwen dat je huisgenootje door ons liefdevol en deskundig wordt verzorgd.

Na controle van de gegevens van de boeking en je kat kiest onze verzorger, op basis van leeftijd, eerdere pensionervaringen en karakter, de kamer die het meest geschikt is voor je kat. In deze kamer krijgt je kat eerst zijn/haar onderkomen met een mandje, een kattenbak en een eet- en drinkbakje. Als je meerdere katten hebt, worden ze in dezelfde kamer geplaatst.

Door de ruimte klein en beperkt te houden, verloopt het wennen vlotter. Wij vergelijken het met ontbijt op bed. Als de katten eenmaal gewend zijn, kunnen ze vervolgens aansluiten bij het lopend buffet. Op deze manier kan je huisdier rustig wennen aan alle nieuwe indrukken.

Een kamer bestaat uit een ruim binnenverblijf met een gekoppeld buitenverblijf. Elke binnenruimte is voorzien van vloerverwarming. Bij mooi weer wordt de deur naar het buitenverblijf geopend, zodat de katten kunnen genieten van de buitenlucht terwijl ze beschut zijn tegen wind en regen.

Alle katten hebben de hele dag de beschikking over vers water en uitstekende voeding. Onze brokjes zijn van premium kwaliteit en blaasgruisvoorkomend. Als standaardvoeding gebruiken we Prins vital care (resist calm/ senior) en Royal Canin brokjes. Daarnaast worden de katten elke dag verwend met een bakje natvoeding of verwenbrokjes.

Je bent van harte welkom voor een bezichtiging van ons pension:

 • Maandag tot en met vrijdag (niet op feestdagen) tussen 11 uur en 16 uur.
 • In de periode: t/m juni 2023
 • En in periode: september 2023 t/m december 2023

Op de brengdatum is het mogelijk dat 1 volwassene meeloopt met de verzorger om de pensiongast naar de kamer te brengen. Nadat het inschrijfformulier door ons is ontvangen nemen we contact met je op over de beschikbaarheid voor je huisdier gedurende de aangevraagde periode.


De plek is pas definitief gereserveerd als u een bevestiging van ons heeft gekregen. Met het invullen en versturen van het inschrijfformulier doet u alleen een aanvraag. Leest u ook alstublieft onze algemene voorwaarden voordat u een aanvraag doet.

Algemene voorwaarden 2023

Inschrijfformulier

  Eerder bij ons pension geweest
  JaNee

  Kater of poes
  KaterPoes

  Gecastreerd/gesteriliseerd
  JaNee

  Zijn er gezondheidsproblemen waardoor de kat medicatie of speciale voeding nodig heeft?
  JaNee

  Wilt u nog een tweede kat plaatsen?
  JaNee

  Kater of poes
  KaterPoes

  Gecastreerd/gesteriliseerd
  JaNee

  Zijn er gezondheidsproblemen waardoor de tweede kat medicatie of speciale voeding nodig heeft?
  JaNee

  Wilt u nog een derde kat plaatsen?
  JaNee

  Kater of poes
  KaterPoes

  Gecastreerd/gesteriliseerd
  JaNee

  Zijn er gezondheidsproblemen waardoor de derde kat medicatie of speciale voeding nodig heeft?
  JaNee